Rémségek cirkusza film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Rémségek cirkusza című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A tizennégy éves Darren semmiben sem különbözik a kertvárosi kölyköktől. Ám mindez megváltozik, miután a barátjával találkoznak egy utazó cirkusszal. A kamaszt megigézi a Rémségek cirkuszának és szörnyeinek világa. Nem csoda, hogy igent mond a Larten Crepsley nevű vámpírnak, amikor az felajánlja neki, hogy őt is vérszomjassá változtatja. Az újdonsült vérszívó csatlakozik a cirkusz förtelmes társulatához, és ezzel együtt belecsöppen a vámpírok és a még náluk is veszedelmesebb ellenfeleik, a vérszipolyok között folyó ádáz küzdelembe.

Eredeti cím: Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Kategória: Kaland Fantasy Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2009-10-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/24418
http://www.imdb.com/title/tt0450405

Egyéb adat
Költségvetés: 40000000
Népszerűsége: 15.316
Produkciós irodák: Universal Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész
Van Helsing
A végzet ereklyéi: Csontváros
Penge - Szentháromság
Vámpírakadémia
Alkonyat
Drakula
Interjú a vámpírral
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak
Óz, a csodák csodájaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Rémségek cirkusza című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával