Raya és az utolsó sárkány film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Raya és az utolsó sárkány című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Kumandra, ahol emberek és sárkányok egykor harmóniában éltek egymás mellett. Amikor azonban egy gonosz erő fenyegette a vidéket, a sárkányok feláldozták magukat az emberiség megmentése érdekében. Most, 500 évvel később ez a gonosz visszatért, s egy magányos harcosra, Rayára hárul a feladat, hogy felkutassa a legendás utolsó sárkányt, aki egyesítheti a széthullott földet és megosztott népeit.

Eredeti cím: Raya and the Last Dragon
Kategória: Animációs Kaland Fantasy Családi Akció
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2021-03-03 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/527774
http://www.imdb.com/title/tt5109280

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 1806.885
Produkciós irodák: Walt Disney Pictures
Walt Disney Animation Studios
Ezek is érdekelhetnek
Kung Fu Panda 3.
Dumbó
Ichabod és Mr. Toad kalandjai
Hófehérke és a hét törpe
Pinokkió
Bambi
Alice Csodaországban
Tigris és sárkány 2: A végzet kardja
Fantázia
CsipkerózsikaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Raya és az utolsó sárkány című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával