Randiztam egy sztárral film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Randiztam egy sztárral című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Ebben a kalandokkal teli, zenés filmben Jessica Olson, a barátságos vidéki lány meglátogatja Los Angelesben élő nagymamáját és szerelemmel fűszerezett kalandokba keveredik miután derült égből villámcsapásként megismerkedik Christopher Wilde-dal, a fiatal hollywoodi popsztárral. Úgy tűnik Christophernek mindene megvan: híres, gazdag, hollywoodi filmszerződése is alakul. A Jessicával való találkozás viszont rádöbbenti, hogy egy nagyon fontos dolgot kihagyott: még sosem volt önmaga. A városban együtt töltött nap után barátok lesznek. Ezt a barátságot tesz próbára Christopher, amikor nyilvánosan tagadja ismeretségüket. Christophernek el kell döntenie, mi a fontosabb: az, hogy önmaga vagy hogy, filmsztár legyen.

Eredeti cím: Starstruck
Kategória: Vígjáték Romantikus TV film Zenei
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2010-02-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/35558
http://www.imdb.com/title/tt1579247

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 19.114
Produkciós irodák: Disney Channel

Ezek is érdekelhetnek
TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök
Hannah Montana: A film
Sabrina
Phineas és Ferb - A film: A 2. dimenzió
Hamupipőke-történet
Varázslók a Waverly helyből - A film
Modern Hamupipőke - Ha a cipő passzol
Zene és szöveg
Rádió-Láz
A bambanőÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Randiztam egy sztárral című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával