Rambo V - Utolsó vér film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Rambo V - Utolsó vér című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap azonban házvezetőnője, María unokáját elrabolják. Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat.

Eredeti cím: Rambo: Last Blood
Kategória: Akció Thriller Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-09-19 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/522938
http://www.imdb.com/title/tt1206885

Egyéb adat
Költségvetés: 50000000
Népszerűsége: 33.181
Produkciós irodák: Millennium Films
Balboa Productions
Templeton Media
Campbell Grobman Films
Dadi Film Group

Ezek is érdekelhetnek
Tombstone - A halott város
A bosszú szövetsége
Wyatt Earp
The Hollow Point
My Darling Clementine
Újra szól a hatlövetű
Fegyverek órája
Mr. Trump, disculpe las molestias

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Rambo V - Utolsó vér című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával