Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Harley Quinn sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami. Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol. Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

Eredeti cím: Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Kategória: Akció Bűnügyi Vígjáték
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-02-05 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/495764
http://www.imdb.com/title/tt7713068

Egyéb adat
Költségvetés: 75000000
Népszerűsége: 346.594
Produkciós irodák: DC Entertainment
LuckyChap Entertainment
Kroll & Co Entertainment
Warner Bros. Pictures
DC Comics

Ezek is érdekelhetnek
Marvel Kapitány
Az Igazság ligája: Két földi válság
A Csodanő
Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok
Wonder Woman
X-Men: Apokalipszis
Fekete Özvegy
Batman: A kezdet kezdete
Superman - Ítéletnap
Team ThorÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával