RED 2. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A RED 2. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkosügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle. Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világkörüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő, vagy nukleáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.

Eredeti cím: RED 2
Kategória: Akció Vígjáték Bűnügyi Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2013-07-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/146216
http://www.imdb.com/title/tt1821694

Egyéb adat
Költségvetés: 84000000
Népszerűsége: 21.098
Produkciós irodák: Di Bonaventura Pictures
Summit Entertainment
DC ComicsEzek is érdekelhetnek
Mission: Impossible
007 - Halálvágta
007 - Halálos rémületben
007 - A kém, aki szeretett engem
007 - Oroszországból szeretettel
Jack Ryan: Árnyékügynök
Die Hard 5. - Drágább, mint az életed
007 - Csak kétszer élsz
Anna
007 - Szigorúan bizalmasÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) RED 2. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával