Project Power: A por ereje film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Project Power: A por ereje című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy új drog kezd el terjedni New Orleans utcáin, és ez tényleg valami új: aki beveszi a Power névre hallgató világító tablettát, az öt percre természetfeletti tulajdonságok birtokosa lesz. Igen ám, de mindenkinél más és más hatást vált ki a gyógyszer, melynek lehetnek kellemetlen mellékhatásai is (például hogy felrobbansz). A cucc forrását kutatja Frank (Joseph Gordon-Levitt), az önfejű zsaru, valamint egy determinált exkatona (Jamie Foxx) is, aki csak úgy mutatkozik be, hogy az Őrnagy. Útjuk idővel természetesen keresztezi egymást, és közös erővel kénytelenek lefülelni egy jókorának tűnő szélhámosságot.

Eredeti cím: Project Power
Kategória: Akció Bűnügyi Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-08-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/605116
http://www.imdb.com/title/tt7550000

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 600.623
Produkciós irodák: Screen Arcade
Supermarché
Ezek is érdekelhetnek
T2 Trainspotting
Drog
Visszavágó
Visszafordíthatatlan
Hideg nyomon
Súlyos testi sértés
Egy kosaras naplója
A hét pszichopata és a Si-cu
Szex, party és hazugságok
A nap árnyékos oldalánÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Project Power: A por ereje című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával