Pokémon 3 - Az öntudatlan betűi film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Pokémon 3 - Az öntudatlan betűi című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Ash, Brock és Misty újabb viadalra készülnek. Az úton egy hegyi faluban megismerkednek egy kislánnyal. Molly édesapja professzor volt és éppen akkor tűnt el, amikor a végére járt volna legújabb kutatásának. Az Unown 26 féle Pokémon csapata: mindannyian egy betűt képviselnek. Együtt pedig kristályszerkezeteket hoznak létre. Talán ilyen szerkezet védi Molly házát, vagy az is lehet, hogy a mérhetetlen szomorúságból épül a palota? Molly nem akar semmi mást, mint újra egy igazi családot. Ash és lelkes csapata a kislány segítségére siet, hogy megoldják a professzor eltűnésének rejtélyét...

Eredeti cím: 劇場版ポケットモンスター 結晶塔の帝王 ENTEI
Kategória: Kaland Fantasy Animációs Akció Családi
Eredeti nyelv: ja

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2000-07-08 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/10991
http://www.imdb.com/title/tt0235679

Egyéb adat
Költségvetés: 16000000
Népszerűsége: 10.519
Produkciós irodák: TV Tokyo
4 Kids Entertainment
Kids' WB
Nintendo
Pikachu Project 2001

Ezek is érdekelhetnek
Koe no Katachi
ルパン三世VS名探偵コナン THE MOVIE
Szörny Egyetem
A vadon hercegnője
Sonic, a sündisznó
Hős6os
Nauszika - A szél harcosai
Páncélba zárt szellem
天気の子
Mortal Kombat Históriák: Skorpió bosszújaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Pokémon 3 - Az öntudatlan betűi című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával