Phineas és Ferb a film: Candace az univerzum ellen film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Phineas és Ferb a film: Candace az univerzum ellen című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Phineas és Ferb a galaxisban utaznak, hogy megmentsék idősebb nővérüket, Candace-t, akit idegenek raboltak el, és bosszantó kistestvéreitől mentesen egy távoli bolygón utópiába (sehol-hely) vitték.

Eredeti cím: Phineas and Ferb The Movie: Candace Against the Universe
Kategória: Animációs Sci-Fi Vígjáték Zenei Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-08-28 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/594328
http://www.imdb.com/title/tt1817232

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 463.5
Produkciós irodák: Walt Disney Pictures
Disney+
Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Phineas és Ferb a film: Candace az univerzum ellen című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával