Peppermint - A bosszú angyala film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Peppermint - A bosszú angyala című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Riley North, szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.

Eredeti cím: Peppermint
Kategória: Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2018-09-06 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/458594
http://www.imdb.com/title/tt6850820

Egyéb adat
Költségvetés: 25000000
Népszerűsége: 53.659
Produkciós irodák: STX Entertainment
Lakeshore Entertainment
Huayi Brothers PicturesEzek is érdekelhetnek
Halálos ítélet
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet
22 lövés
Ál/Arc
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
Fűrész IV.
Fűrész - Újra játékban
Gyilkosság online
Összeesküvés-elmélet
Bosszúvágy 5 - Bosszú a kedvesemértÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Peppermint - A bosszú angyala című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával