Peninsula - Holtak szigete film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Peninsula - Holtak szigete című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Jung-seok a katona, aki korábban elmenekült a beteg sivatagból, újraéli a rémületet, amikor két egyszerű célú küldetéssel bízzák meg: "hozza vissza és élje túl". Amikor csapata váratlanul belebotlik a túlélőkbe, életük attól függ, hogy az emberi természet legjobb vagy legrosszabb oldala érvényesül ezen körülmények között...

Eredeti cím: 반도
Kategória: Akció Horror Thriller
Eredeti nyelv: ko

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-07-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/581392
http://www.imdb.com/title/tt8850222

Egyéb adat
Költségvetés: 17000000
Népszerűsége: 607.834
Produkciós irodák: Next Entertainment World
RedPeter Film
Vantage HoldingsEzek is érdekelhetnek
Eleven testek
Return of the Living Dead: Necropolis
A halál napja
Legenda vagyok
Az átalakulás
Az útvesztő: Tűzpróba
Mátrix - Újratöltve
Az útvesztő: Halálkúra
Zombieland
Holtak napja: VérvonalÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Peninsula - Holtak szigete című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával