Mr. Peabody és Sherman kalandjai film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Mr. Peabody és Sherman kalandjai című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Mr. Peabody a világ legokosabb embere lehetne - ha nem volna kutya. Így viszont ő a világ egyetlen olyan négylábúja, aki egyesíti magában Einstein eszét, Sherlock Holmes logikáját, Oscar Wilde szellemességét és James Bond bátorságát. A különleges eb egyszerű gazdája és kiváló barátja, Sherman, átlagos srác: de a kalandjai, hála a kutyájának, különlegesek. Mr. Peabody időutazó csodagépet épít, ám a Voltkompot Sherman engedély nélkül használja, és ettől összezavarodik a történelem, összekuszálódik az idő, és kutyanehéz feladat, hogy minden a helyére kerüljön. A kiváló páros szerencsére szereti a kutyanehéz feladatokat - főleg, ha közben nagyokat lehet nevetni.

Eredeti cím: Mr. Peabody & Sherman
Kategória: Animációs Kaland Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2014-02-07 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/82703
http://www.imdb.com/title/tt0864835

Egyéb adat
Költségvetés: 145000000
Népszerűsége: 35.776
Produkciós irodák: Pacific Data Images
DreamWorks Animation
Bullwinkle Studios
Classic Media Productions


Ezek is érdekelhetnek
A madár nyomában
A Robinson család titka
Távkapcs
Floridai álom
Babe 2 - Kismalac a nagyvárosban
Scooby-Doo! - Az első rejtély
Hacsi - A leghűségesebb barát
Úton hazafelé
Tarzan
Malac a pácbanÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Mr. Peabody és Sherman kalandjai című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával