Monster Hunter - Szörnybirodalom film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Monster Hunter - Szörnybirodalom című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Artemis hadnagy (Milla Jovovich) és emberei egy távoli bolygóra kerülnek – és az új világ régi lakói nem fogadják őket szeretettel. A hatalmas, elképesztő erejű, meghökkentő harci technikákkal felszerelt szörnyek kérdés nélkül, azonnal végezni akarnak látszólag védtelen ellenfeleikkel. Ám az emberek kis csapata nem adja fel könnyen. Életben akarnak maradni, bármi áron. És minél többen halnak meg közülük, annál elszántabban harcolnak tovább a kiismerhetetlen terepen. Egyetlen céljuk maradt: a túlélés. A Kaptár-filmek rendezője és főszereplője ismét egy videójáték alapján készített filmet. Az elsöprő sikerű, világszerte több mint 55 millió példányban eladott játék filmváltozatában a szörnyek legalább olyan fontos szereplők, mint az ellenük induló kalandorok.

Eredeti cím: Monster Hunter
Kategória: Fantasy Akció Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-12-03 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/458576
http://www.imdb.com/title/tt6475714

Egyéb adat
Költségvetés: 60000000
Népszerűsége: 1127.229
Produkciós irodák: CAPCOM
Constantin Film
Impact Pictures
Tencent Pictures
Toho Company, Ltd.

Ezek is érdekelhetnek
Street Fighter Assassin's Fist
Dragon Quest: A te történeted
A kaptár: Vendetta
Sonic, a sündisznó
Street Fighter - Harc a végsőkig
Warcraft: A kezdetek
A kaptár: Kárhozat
Digimon - Az igazi film
Kaptár: Bioterror
Silent Hill - A halott városÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Monster Hunter - Szörnybirodalom című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával