Mission: Impossible 3. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Mission: Impossible 3. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Tom Cruise alias Ethan Hunt, a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér a mozikba, hogy két szórakoztató órával ajándékozza meg a közönséget. A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban - hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát. A küldetés tehát nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál.

Eredeti cím: Mission: Impossible III
Kategória: Kaland Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2006-05-03 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/956
http://www.imdb.com/title/tt0317919

Egyéb adat
Költségvetés: 150000000
Népszerűsége: 17.722
Produkciós irodák: Studio Babelsberg
Paramount
Cruise/Wagner Productions
MI 3 Film
China Film Co-Production Corporation

Ezek is érdekelhetnek
Mission: Impossible 2.
A védelmező 2.
A visszatérő
Mission: Impossible
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
007 - Gyémántok az örökkévalóságnak
Peppermint - A bosszú angyala
Salt ügynök
22 lövés
G.I. Joe: A Kobra árnyékaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Mission: Impossible 3. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával