Mindig az ördöggel film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Mindig az ördöggel című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Willard Russell és Charlotte keresztény szellemben nevelik egyetlen fiukat, Arvin Eugene-t az ohiói Knockemstiffben. Mikor kiderül, hogy Charlott rákos, Willard egy szentélyt barkácsol, hogy a gyógyulás reményében áldozatot mutasson be az Úrnak. Willard a sikertelenség miatt saját életét is feláldozza, árván hagyva ezzel gyermekét, akinek így nagyszüleihez kell költöznie Coal Creekbe. A második világháború és a vietnámi háború között játszódó történet részesei továbbá egy gyilkos hajlamú fotós és a felesége, egy korrupt seriff és egy szentségtelen lelkész...

Eredeti cím: The Devil All the Time
Kategória: Bűnügyi Dráma Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-09-11 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/499932
http://www.imdb.com/title/tt7395114

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 396.557
Produkciós irodák: Nine Stories Productions
BorderLine Films
Bronx Moving Co.Ezek is érdekelhetnek
Blitz
22 lövés
A visszatérő
Shaft
Halálos ítélet
Forgalom
Megtorlás
Carrie
A gyávaság tollai
Gyilkosság onlineÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Mindig az ördöggel című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával