Men in Black - Sötét zsaruk 3. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Men in Black - Sötét zsaruk 3. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
J ügynök és K ügynök diadallal visszatér a múltba. J 15 éve védi bolygónkat az univerzum mocskától, és látott már néhány furcsa dolgot, de egy csápos, kocsonyás, nyolckarú lényt sem tart olyan érthetetlennek, mint szűkszavú kollégáját, K-t. Amikor utóbbi eltűnik, sőt, egy időhuroknak köszönhetően úgy tűnik, hogy talán sosem létezett, hű társa mégis jelentős kalandra vállalkozik, hogy megmentse. Visszatér a múltba, hogy az eredeténél leplezze le azt a földön kívülről irányított konspirációt, amely megpróbálja újraírni az emberi történelmet. A szolgálati időgép 1969-be, New York-ba repíti, ahol összefog az ifjú, de máris pókerarcú K-val. Csupán 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy helyrezökkentsék az időt: a tét K élete, az ügynökség sorsa és az emberiség jövője.

Eredeti cím: Men in Black 3
Kategória: Akció Vígjáték Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2012-05-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/41154
http://www.imdb.com/title/tt1409024

Egyéb adat
Költségvetés: 225000000
Népszerűsége: 30.414
Produkciós irodák: Amblin Entertainment
Hemisphere Media Capital
Imagenation Abu Dhabi FZ
Media Magik Entertainment
Parkes/MacDonald Productions

Ezek is érdekelhetnek
Invaders from Mars
Cowboyok és űrlények
A függetlenség napja
Végre otthon!
Csillagkapu: Kontinuum
Beyond The Sky
51-es bolygó
Harmadik típusú találkozások
A nap, mikor megállt a Föld
KihalásÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Men in Black - Sötét zsaruk 3. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával