Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy év telt el azóta, hogy egy idilli amerikai kisvárosban egy őrült bestiálisan meggyilkolt néhány fiatalt. Egyedül Julie (Jennifer Love Hewitt) maradt életben, ám tudja: nincs elfelejtett bűn, előbb-utóbb mindenért bűnhődnie kell. Hosszú idő után úgy dönt, elutazik barátaival a Bahamákra, ám egy idilli kirándulás helyett szörnyűséges rémálomba csöppen. A sziget elhagyatott, ráadásul a közeledő vihar miatt nem lehet elhagyni, és Julie levelet kap valahonnan, melyben csak ennyi áll: Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron!

Eredeti cím: I Still Know What You Did Last Summer
Kategória: Horror Rejtély Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1998-11-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/3600
http://www.imdb.com/title/tt0130018

Egyéb adat
Költségvetés: 65000000
Népszerűsége: 12.411
Produkciós irodák: Summer Knowledge LLC
Columbia Pictures
Mandalay EntertainmentEzek is érdekelhetnek
Tudom, mit tettél tavaly nyáron
Gyerekjáték
Rémségek könyve
Kabinláz
A texasi láncfűrészes
Mami
Péntek 13.
Peppermint - A bosszú angyala
Hívatlanok 2. - Éjjeli préda
Skull - A Máscara de AnhangáÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával