Mad Max - A harag útja film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Mad Max - A harag útja című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

Eredeti cím: Mad Max: Fury Road
Kategória: Akció Kaland Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-05-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/76341
http://www.imdb.com/title/tt1392190

Egyéb adat
Költségvetés: 150000000
Népszerűsége: 71.18
Produkciós irodák: Kennedy Miller Productions
Warner Bros. Pictures
RatPac-Dune Entertainment
Village Roadshow Pictures


Ezek is érdekelhetnek
Mad Max 2. - Az országúti harcos
Csillagok között
Mátrix - Forradalmak
Éli könyve
Én, a robot
A halál napja
Chappie
Automata
Hasonmás
Az ember gyermekeÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Mad Max - A harag útja című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával