Kung Fu Panda 3. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Kung Fu Panda 3. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

Eredeti cím: Kung Fu Panda 3
Kategória: Akció Kaland Animációs Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-01-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/140300
http://www.imdb.com/title/tt2267968

Egyéb adat
Költségvetés: 145000000
Népszerűsége: 72.237
Produkciós irodák: Pearl Studio
China Film Co.
DreamWorks AnimationEzek is érdekelhetnek
Kung Fu Panda
Jackie Chan - Az ifjú mester
Shrek
Kínai történet 2.
Mátrix - Újratöltve
Mátrix - Forradalmak
The Matrix 4
Kung Fu Panda - A harc művészete
A pofonok földje
HősÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Kung Fu Panda 3. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával