Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A történetünk hősnője ismét Jennifer Hills, aki miután lemészárolta az őt megerőszakoló férfiakat, Los Angelesben próbál meg új életet kezdeni. Azonban minden sarkon szexuális bűnözőket vizionál maga elé és a múltja se hagyja nyugodni. Emiatt meglátogat egy csoportterápiát, ahol összebarátkozik egy másik nővel. Igen, ám, de újdonsült ismerőse segítségével ismét az önbíráskodás útjára lép és gonosz, szexuális bűnözőkre kezd vadászni.

Eredeti cím: I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine
Kategória: Horror Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-10-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/357096
http://www.imdb.com/title/tt4530884

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 31.567
Produkciós irodák: CineTel Films

Ezek is érdekelhetnek
A halál jele
WΔZ
Gyilkosság online
Éjféli leszámolás
Piszkos Harry
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet
Az emberi százlábú 2
No One Lives
A New York-i hasfelmetsző
A texasi láncfűrészesÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával