Kingsman: A titkos szolgálat film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Kingsman: A titkos szolgálat című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Tökit kicsapták az iskolából, munka nélkül tengődik, az anyja lakásában lakik és zűrös életet él. Amikor autólopásért lecsukják, felhívja az apja halála után kapott érmén lévő telefonszámot. Ki is hozza őt a sittről a kifogástalan modorú, angolosan elegáns kém, Harry Hart, akinek annak idején a fiú apja mentette meg az életét. Harry megütközik a srác életmódján, ám lenyűgözi a fiú tehetsége és az intelligenciája, ezért felajánlja neki, hogy jelentkezhet a csapatába, ahol igazi ügynököt faragnak belőle.

Eredeti cím: Kingsman: The Secret Service
Kategória: Bűnügyi Vígjáték Akció Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2014-12-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/207703
http://www.imdb.com/title/tt2802144

Egyéb adat
Költségvetés: 81000000
Népszerűsége: 26.597
Produkciós irodák: TSG Entertainment
Marv Films
Cloudy Productions
20th Century Fox
Shangri-La Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Untitled Spider-Man 3
Fekete Özvegy
A Vasember
A Hangya
Bosszúállók: Ultron kora
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Thor
Fantasztikus Négyes
Fantasztikus NégyesÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Kingsman: A titkos szolgálat című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával