Kínai történet 2. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Kínai történet 2. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Dr. Wong Fei-Hung (Jet Li) asszisztensével és szeretett nagynénjével Cantonba látogat, hogy egy konferencián a kínai akupunktúra művészetéből adjanak ízelítőt. A városban egy ideje harcok dúlnak, a lázadók és az összeomlóban lévő dinasztia hívei csapnak össze - Cantonban forradalmi a hangulat. Mivel Wong számára mindig is az igazság volt a legfontosabb, a csatákban a bátor forradalmárok mellé áll, hogy végül egy mindent elsöprő küzdelemben győzedelmeskedjenek.

Eredeti cím: 黃飛鴻之二 男兒當自強
Kategória: Akció Vígjáték
Eredeti nyelv: cn

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1992-08-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/10618
http://www.imdb.com/title/tt0105839

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 11.106
Produkciós irodák: Orange Sky Golden Harvest
Film Workshop
Paragon Films Ltd.Ezek is érdekelhetnek
Kung Fu Panda 3.
A Shaolin 36 próbatétele
Kínai történet 3.
Shaolin
A sárkány közbelép
Tomboló ököl
Kung Fu Panda
Tigris és sárkány
Rendőrsztori 3.
A nagymesterÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Kínai történet 2. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával