Katica és Fekete Macska kalandjai a világ körül: Egyesült Hősök film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Katica és Fekete Macska kalandjai a világ körül: Egyesült Hősök című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Marinette osztálya New Yorkba megy, hogy megismerjék az amerikai kultúrát és találkozzanak a testvériskola diákjaival. Az egész osztály az utazásra készül, kivéve Adrient, ugyanis az apja őt nem engedte el! Katica és Fekete Macska kalandjai Párizsban játszódnak, ahol a két fiatal szuperhősként védelmezik a várost. A gyerekeknek van egy-egy talizmánjuk, amelyek segítségével átváltozhatnak szuperhősökké, és így képesek felvenni a harcot a gonosz Hawk Moth ellen.

Eredeti cím: Miraculous World: New York, United HeroeZ
Kategória: Animációs Családi
Eredeti nyelv: fr

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-09-26 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/755812
http://www.imdb.com/title/tt12816348

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 772
Produkciós irodák:

Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Katica és Fekete Macska kalandjai a világ körül: Egyesült Hősök című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával