Kaptár: Bioterror film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Kaptár: Bioterror című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Hét évvel azután, hogy Leon és Claire együtt harcolt a zombik ellen Raccoon Cityben, élőhalottak tűnnek fel az egyik repülőtéren. A hatóságok lezárják a környéket. A kormány Leon vezetésével kommandót küld az bennrekedtek, köztük egy szenátor és Claire kimentésére. Nekik köszönhetően néhányuknak sikerül kijutnia. Közben az egyik gyógyszercég bejelenti, hogy megtalálta a vírus ellenszerét. A vakcina azonban szállítás közben megsemmisül. Claire indul a központba az újabb szállítmányért. Rájön, hogy ott a réginél sokkal veszélyesebb vírussal kísérleteznek. Csak Leon segítségére számíthat.

Eredeti cím: Baiohazâdo: Dijenerêshon
Kategória: Animációs Horror Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2008-02-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/13648
http://www.imdb.com/title/tt1174954

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 19.089
Produkciós irodák: CAPCOM
Sony Pictures
Ezek is érdekelhetnek
A kaptár: Kárhozat
Páncélba zárt szellem
Az útvesztő: Tűzpróba
Ghost in the Shell - Páncélba zárt szellem 2.0
A kaptár: Vendetta
I Am a Hero
Here Alone
Z világháború
甲鉄城のカバネリ~海門決戦~
KiéhezettekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Kaptár: Bioterror című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával