John Wick: 3. felvonás - Parabellum film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A John Wick: 3. felvonás - Parabellum című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
John Wick száműzött státuszba kerül, amikor egy befolyásos maffiózót kiiktat a bűnözőknek menedéket nyújtó Continental szálloda területén. Mindenki holtan akarja látni. 14 millió dolláros vérdíjjal a fején gyilkos eszközöket vet be, hogy élve kijusson New York-ból. A magányos harcos békét akar, de ehhez előbb egy háborúra kell felkészülnie…

Eredeti cím: John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Kategória: Akció Thriller Bűnügyi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-05-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/458156
http://www.imdb.com/title/tt6146586

Egyéb adat
Költségvetés: 55000000
Népszerűsége: 45.142
Produkciós irodák: Summit Entertainment
Thunder Road
87Eleven Productions
Lionsgate


Ezek is érdekelhetnek
A Shaolin 36 próbatétele
Nagymenők
Véres hármas
Tágra zárt szemek
The Informer
Tigris és sárkány
A sárkány útja
Mátrix - Forradalmak
Mátrix - Újratöltve
Kill BillÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) John Wick: 3. felvonás - Parabellum című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával