Ismeretlen ismerősök film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Ismeretlen ismerősök című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Évekkel ezelőtt Brian hátat fordított a családjának, mert nem tudott kijönni az apjával. Bár tartotta tőlük a távolságot, most hazatér, hogy a Hálaadás ünnepét a szülei és a testvérei társaságában töltse. Brian úgy látja, semmi sem változott, mióta elment. Az apja, Frank a háziállatokat jobban szereti, mint a gyerekeit, mert azok nem nőnek fel, és hűségesek hozzá. Az anyja, Dottie még ugyanúgy próbálja összetartani a családot. A bátyja, Kenny sem állt még a saját lábára, a húga, Erin viszont - akinek van egy kislánya - az elrontott házasságát próbálja kiheverni. Brian találkozik a régi barátnőjével, Allisonnal is.

Eredeti cím: Familiar Strangers
Kategória: Vígjáték Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2008-01-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/28917
http://www.imdb.com/title/tt0914845

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 6.479
Produkciós irodák: Caviar

Ezek is érdekelhetnek
Milk
Hétvége
Szomszéd fiúk
Portyán
King Cobra
Négyből egy
Kszi, Simon
Another Gay Movie
Jeffrey
TortaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Ismeretlen ismerősök című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával