Ideglelés 2. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Ideglelés 2. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Nem igazi horror-rajongó, aki nem szeretne ellátogatni, a horror-kultuszfilm, a Blair Witch Project (Ideglelés) helyszínére, a Burkettsville melletti erdőbe. Arra a helyre, ahol két évvel ezelőtt az új életre támadó boszorkány olyan csúnyán elbánt azzal az öt - csupán holtában híressé vált - amatőrfilmessel. Jeff Donovan a hiszékenyekből él: emléktárgyakat árul és túrákat vezet a rémüldözni vágyók számára. Csakhogy az a négy ember, akit most vezet a film forgatásának emlékeihez, a boszorkány lakhelyére, különös társaság: van köztük igazi boszorkány, horror-rock rajongó valamint két tudós, aki a boszorkáról írja disszertációját. A csoport bajba kerül. Kénytelenek Rustin Parr, a nyolcszoros gyerekgyilkos házában tölteni az éjszakát. Reggel rájönnek, hogy az éjfél körüli öt óra kitörlődött emlékeikből. Márpedig a testükön növekvő sebhelyek azt jelzik, éppen abban az öt órában rettentő dolgok történtek velük. A horror újrakezdődik.

Eredeti cím: Book of Shadows: Blair Witch 2
Kategória: Rejtély Thriller Horror
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2000-10-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11531
http://www.imdb.com/title/tt0229260

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 20.107
Produkciós irodák: Haxan Films
Artisan Entertainment
Ezek is érdekelhetnek
Trust Me: A Witness Account of The Goatman
Juliska és Jancsi
A boszorkány
Blair Witch
Ideglelés
Halálos kitérő 2. - Zsákutca
Halálos kitérő 3.
Péntek 13. - IX. rész: Jason pokolra jut
Péntek 13. - VIII. rész: Jason Manhattan-ben
Péntek 13. - II. részÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Ideglelés 2. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával