Ichabod és Mr. Toad kalandjai film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Ichabod és Mr. Toad kalandjai című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Wind in the Willows: tömör változata Kenneth Grahame története az azonos neveű J. Thaddeus Toad, a Toad Hall tulajdonosa, hajlamos a divatok, mint a hipermodern autó. Ez a vágy a legújabb landol vele sok baj a rossz tömeg, és ez akár a barátait, Mole, patkány és Badger, hogy megmentse őt magát. - The Legend of Sleepy Hollow: retelling Washington Irving történet meg egy kis New England város. Ichabod Crane, az új tanító, beleszeret a város szépségét, Katrina Van Tassel, és a város Bully Brom Bones úgy dönt, hogy ő egy kicsit túl sikeres és igények "meggyőző", hogy a Katrina nem neki.

Eredeti cím: The Adventures of Ichabod and Mr. Toad
Kategória: Horror Fantasy Animációs Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1949-10-05 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/13465
http://www.imdb.com/title/tt0041094

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 10.6
Produkciós irodák: Walt Disney Pictures
Walt Disney Productions
Ezek is érdekelhetnek
Alice Csodaországban
屍者の帝国
Dumbó
Olivér és társai
Hófehérke és a hét törpe
Pinokkió
Bambi
Fantázia
Hamupipőke
A róka és a kutyaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Ichabod és Mr. Toad kalandjai című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával