Hófehérke és a hét törpe film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Hófehérke és a hét törpe című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A jó királyné gyönyörű leánygyermeknek ad életet, akit Hófehérkének neveznek. Az édesanya halála után a király újra nősül, és új felesége bár rendkívüli szépség, mérhetetlenül gonosz. Gyűlöli mostohalányát, és megbízza egyik hűséges emberét, veszejtse el a kislányt. Hófehérke így az erdőbe kerül, ahol magára hagyják. Szerencséjére rátalál a kedves törpékre, akik befogadják. Lassan gyönyörűséges nővé cseperedik, és varázstükre segítségével mostohája is tudomást szerez hollétéről. A gonosz boszorkány elhatározza, hogy elpusztítja Hófehérkét... A Grimm testvérek klasszikus meséjének feldolgozása sok zenével.

Eredeti cím: Snow White
Kategória: Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1987-05-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/59075
http://www.imdb.com/title/tt0093999

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 5.527
Produkciós irodák: Cannon Group
Golan-Globus Productions
Ezek is érdekelhetnek
Vadregény
Hamupipőke
Csipkerózsika
Hamupipőke
Shrek 2.
Fedőneve: Pipő
Szamárbőr
Hamupipőke 3: Elvarázsolt múlt
Hamupipőke 2 - Az álmok valóra válnak
Elátkozott EllaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Hófehérke és a hét törpe című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával