Hitman: A 47-es ügynök film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Hitman: A 47-es ügynök című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A 47-es ügynököt még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép. A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel: mindketten egy bajba került nőn próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog.

Eredeti cím: Hitman: Agent 47
Kategória: Akció Bűnügyi Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-08-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/249070
http://www.imdb.com/title/tt2679042

Egyéb adat
Költségvetés: 35000000
Népszerűsége: 11.39
Produkciós irodák: Québec Production Services Tax Credit
Daybreak Productions
Prime Universe Productions
Giant Pictures
TSG Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
Hitman - A bérgyilkos
007 - Csak kétszer élsz
Mr. és Mrs. Smith
A Bourne-rejtély
Sokkal több mint testőr
007 - Dr. No
007 - Oroszországból szeretettel
007 - Őfelsége titkosszolgálatában
Watchmen: Az őrzők
John WickÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Hitman: A 47-es ügynök című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával