Hitman - A bérgyilkos film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Hitman - A bérgyilkos című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy Interpol-ügynök hazamegy és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét. Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik - hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt - egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat.

Eredeti cím: Hitman
Kategória: Akció Bűnügyi Dráma Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2007-11-21 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1620
http://www.imdb.com/title/tt0465494

Egyéb adat
Költségvetés: 24000000
Népszerűsége: 10.843
Produkciós irodák: Anka Film
Daybreak Productions
Dune Entertainment
Prime Universe Productions
EuropaCorp

Ezek is érdekelhetnek
Hitman: A 47-es ügynök
007 - Csak kétszer élsz
Mr. és Mrs. Smith
A védelmező
A Bourne-ultimátum
Looper - A jövő gyilkosa
Sokkal több mint testőr
007 - Oroszországból szeretettel
007 - Őfelsége titkosszolgálatában
Holtbiztos tippÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Hitman - A bérgyilkos című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával