Románc a hegyek között film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Románc a hegyek között című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A New York-i Richard Monatanában utazik, hogy személyesen vásároljon meg egy farmot, ahová a cége szállodát építene. Érekzése után lezárják a repteret, és a férfi a hegyekben ragad. A szálloda teltházas, így Sam, a farm tulajdonosa ad neki szállást, de cserébe be kell segítenie a munkába. Richard lassan megváltozik, levetkőzi a városi énjét és egyre jobban élvezi a vidéki életet. A csinos Sam mindent megpróbál, hogy megtarthassa a birtokot. Vajon Richardnak a pénz, vagy az otthon a fontosabb?

Eredeti cím: A Summer Romance
Kategória: Romantikus TV film
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-08-17 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/612315
http://www.imdb.com/title/tt10224134

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 6.787
Produkciós irodák:

Ezek is érdekelhetnek
A suttogó
Fegyvertársak
A rodeós
Idegen a cowboyok között
Hosszú utazás
Túl a barátságon
Ausztrália
Szenvedélyek viharában
The Pale Door
Hidalgo - A tűz óceánjaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Románc a hegyek között című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával