Harmadik típusú találkozások film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Harmadik típusú találkozások című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Világszerte szokatlan jelenségeket észlelnek, csakúgy, mint az egyik amerikai kisváros lakói. Akik valamilyen formában kapcsolatba kerültek az ufókkal, rejtélyesen és furcsán kezdenek viselkedni. Egy kutatócsoportnak sikerül megfejtenie a világűrből érkező jelzéseket. A tudósok szerint egy földön kívüli, idegen civilizáció küldöttei szeretnék felvenni a kapcsolatot az emberiséggel. Erre a Wyomingban levő, Ördögtorony nevű hatalmas sziklánál kiépített bázison kerülne sor. Mindenki lázas izgalommal készülődik a találkozásra.

Eredeti cím: Close Encounters of the Third Kind
Kategória: Sci-Fi Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1977-11-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/840
http://www.imdb.com/title/tt0075860

Egyéb adat
Költségvetés: 20000000
Népszerűsége: 21.552
Produkciós irodák: Julia Phillips and Michael Phillips Productions
Columbia Pictures
EMI FilmsEzek is érdekelhetnek
Men in Black - Sötét zsaruk 2.
Beyond The Sky
51-es bolygó
E.T. - A földönkívüli
Amikor megállt a Föld
Cowboyok és űrlények
Skyline
A kívülálló
X-akták: A film
Men in Black - Sötét zsarukÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Harmadik típusú találkozások című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával