Hamupipőke-történet film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Hamupipőke-történet című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A suli az egykori tanulója, az azóta ünnepelt tinisztárrá lett Joey Parker látogatását ünnepli. Ennek kapcsán táncos tehetségkutató versenyt szerveznek, melynek nyertese szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary is. Az álarcos bulin Mary véletlenül Joey-val kerül össze. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője. Ármánykodásával sikerül elválasztani őket egymástól. Amikor Joey rájön, hogy mi történt, arra kéri Mary legjobb barátnőjét, beszélje rá a lányt, hogy induljon a tehetségkutató vetélkedőn.

Eredeti cím: Another Cinderella Story
Kategória: Zenei Vígjáték
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2008-09-16 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/15157
http://www.imdb.com/title/tt1071358

Egyéb adat
Költségvetés: 5000000
Népszerűsége: 22.975
Produkciós irodák: Warner Premiere
CS2 Films
Dylan Sellers ProductionsEzek is érdekelhetnek
Modern Hamupipőke - Ha a cipő passzol
Hannah Montana: A film
Los Angeles-i tündérmese
Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal
Utódok
Utódok 2.
Tengerparti Tini Mozi 2
Vadregény
Tengerparti tini mozi
Szerelmes hangjegyekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Hamupipőke-történet című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával