Halálos ítélet film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Halálos ítélet című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Nick Hume (Kevin Bacon) egy átlagos fickó, aki egy irodában dolgozik, hazatérve pedig egy boldog család várja: egy szép feleség, Helen (Kelly Preston) és két tinédzser fiú, Brendan (Stuart Lafferty) és and Lucas (Jordan Garrett). Egy este azonban Nick idilli élete egy csapásra rémálommá válik. Egy benzinkút kirablása során egy veszélyes banda megöli idősebbik fiát, Brandant, aki épp rosszkor volt, rossz helyen. Bár felismeri fia gyilkosát, Joe Darleyt (Matthew O’Leary), de az igazságszolgáltatás csődöt mond, így Nicknek kell bosszút állnia. Nincs más választása hát, szembe kell szállnia a bandával, melynek Joe kegyetlen bátyja, Billy Darley (Garrett Hedlund) a feje.

Eredeti cím: Death Sentence
Kategória: Akció Bűnügyi Dráma Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2007-08-31 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11835
http://www.imdb.com/title/tt0804461

Egyéb adat
Költségvetés: 20000000
Népszerűsége: 17.732
Produkciós irodák: Dune Entertainment
Baldwin Entertainment Group
Hyde Park Entertainment
Brass Hat Films
20th Century Fox

Ezek is érdekelhetnek
22 lövés
A védelmező 2.
Hideg nyomon
Rideg világ
Brooklyn mélyén
Visszavágó
Sebzett csalogány
Az utca királyai
Shaft
Leon, a profiÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Halálos ítélet című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával