Halálos iramban - Hobbs és Shaw film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Halálos iramban - Hobbs és Shaw című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget -és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt, aki történetesen Shaw húga- a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.

Eredeti cím: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Kategória: Akció Kaland Vígjáték
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-08-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/384018
http://www.imdb.com/title/tt6806448

Egyéb adat
Költségvetés: 200000000
Népszerűsége: 45.854
Produkciós irodák: Chris Morgan Productions
Seven Bucks Productions
Universal PicturesEzek is érdekelhetnek
Fantomszál
A vörös ügynök
Mi ketten
Szörnyek és szerelmek
Színház a világ
Szabotázs
Jack of the Red Hearts
Dance, Fools, Dance
Engedelmeskedj!
I Love My MumÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Halálos iramban - Hobbs és Shaw című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával