Rejtélyek professzora - Baleset vagy gyilkosság film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Rejtélyek professzora - Baleset vagy gyilkosság című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Winslow professzor krimiírást tanít az Elmstead Főiskolán. Amikor egy tanítványa rejtélyes körülmények között eltűnik, a tanárnő mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történt. A rendőrség kezdeti tiltakozása ellenére végül tanácsadóként részt vehet a munkában a sármos nyomozó oldalán.

Eredeti cím: Mystery 101
Kategória: Bűnügyi Rejtély TV film
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-01-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/577091
http://www.imdb.com/title/tt9679608

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 6.448
Produkciós irodák: Crown Media Productions

Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Rejtélyek professzora - Baleset vagy gyilkosság című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával