A Snowtown-i gyilkosságok film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Snowtown-i gyilkosságok című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A 16 éves Jamie édesanyjával, Elizabeth-tel és két öccsével él egy olyan környéken, amely túlzsúfolt és nyomasztó. Jamie menekülni szeretne mindentől, ami körülveszi: az erőszaktól és a reménytelenségtől. Ekkor toppan be ő és családja életébe John, akár egy váratlan megmentő. Egyre több és több időt tölt John a családdal, míg végül Jamie és öccsei elkezdik érezni azt, hogy milyen lehet egy stabil, biztos család. Emiatt Jamie élete óriási változások elé néz.

Eredeti cím: Snowtown
Kategória: Bűnügyi Dráma Horror Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-05-16 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/67748
http://www.imdb.com/title/tt1680114

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 7.677
Produkciós irodák: Screen Australia
South Australian Film Corporation
Warp Films Australia
Carver Films


Ezek is érdekelhetnek
No One Lives
A góré
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet
Hideg nyomon
Pokolsztráda
Az emberi százlábú 2
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
Sosem voltál itt
A védelmező 2.
JólétÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Snowtown-i gyilkosságok című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával