Gyilkos álmok film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Gyilkos álmok című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Claire Cooper békés családi élete félelmetes fordulatot vesz, amikor egy titokzatos sorozatgyilkos felbukkan a látszólag idilli New England-i városban - és Claire álmaiban kísért, következő rémtettére utaló sötét nyomokkal. Claire rémisztő pontossággal megjósolja a férfi minden lépését, mégsem hisz neki senki. Mivel képtelen meggyőzni a rendőrséget, orvosát, de még férjét is arról, hogy telepatikus kapcsolatban van az őrülttel, Claire-nek egyedül kell szembenéznie a gyilkossal - mégpedig az általa diktált feltételekkel - mielőtt egy újabb rémálom válik valóra!

Eredeti cím: In Dreams
Kategória: Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1999-01-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/28902
http://www.imdb.com/title/tt0120710

Egyéb adat
Költségvetés: 30000000
Népszerűsége: 7.818
Produkciós irodák: Amblin Entertainment
DreamWorks Pictures
Ezek is érdekelhetnek
22 lövés
A hívás
A pillangó tánca
A hollywoodi rejtély
A bárányok hallgatnak
Blitz
Piszkos Harry
Shaft
A védelmező 2.
Halálos ítéletÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Gyilkos álmok című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával