Play - Gyerekjáték? film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Play - Gyerekjáték? című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy 12-14 éves, színesbőrű fiatalakokból álló banda két éven keresztül 40 alkalommal rabolt ki hasonló korú gyerekeket Göteborgban, Svédországban. A helyszín a pláza, ahol a jómódú fiatalokat a banda tagjai sajátos módszerrel kevésbé forgalmas helyre csalják, ahol elveszik az összes értékeiket. A film nem bírál és nem von le következtetéseket, csupán bemutatja, hogy hogyan működik a faji előítélet és a hatalomgyakorlás módozatai.

Eredeti cím: Play
Kategória: Dráma Bűnügyi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-05-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/85743
http://www.imdb.com/title/tt1376717

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 3.338
Produkciós irodák: Coproduction Office
Plattform Produktion
Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Play - Gyerekjáték? című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával