Godzilla a Mechagodzilla ellen film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Godzilla a Mechagodzilla ellen című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Ebben a japán klasszikusban Godzilla összecsap a robot ellenfelével, Mechagodzillával. Az is kiderül, hogy kik és miért építették a robotszörnyet.

Eredeti cím: ゴジラ対メカゴジラ
Kategória: Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: ja

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1974-03-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/38582
http://www.imdb.com/title/tt0071565

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 13.761
Produkciós irodák: Toho Pictures, Inc.

Ezek is érdekelhetnek
怪獣総進撃
怪獣大戦争
三大怪獣 地球最大の決戦
ガメラ対大悪獣ギロン
Tűzgyűrű: Lázadás
Godzilla
Cloverfield
Tűzgyűrű
Godzilla 1985
ゴジラ対メガロÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Godzilla a Mechagodzilla ellen című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával