Godzilla Kong ellen film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Godzilla Kong ellen című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Mind tudtuk, hogy egyszer megtörténik. Világunk szörnyei nem kerülhetik el egymást. A legnagyobbaknak előbb-utóbb szembe kell találkozniuk, hogy összemérjék az erejüket. De ahol King Kong és Godzilla csatázik, ott senki más nincs biztonságban.

Eredeti cím: Godzilla vs. Kong
Kategória: Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2021-03-24 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/399566
http://www.imdb.com/title/tt5034838

Egyéb adat
Költségvetés: 200000000
Népszerűsége: 6335.196
Produkciós irodák: Warner Bros. Pictures
Legendary Pictures
Ezek is érdekelhetnek
大怪獣決闘 ガメラ対バルゴン
モスラ
The Legend of King Kong
メカゴジラの逆襲
ガメラ対大魔獣ジャイガー
小さき勇者たち ~ガメラ~
ガメラ3 邪神<イリス>覚醒
ゴジラ2000 ミレニアム
大怪獣ガメラ
ガメラ対宇宙怪獣バイラスÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Godzilla Kong ellen című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával