Godzilla II. - A szörnyek királya film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Godzilla II. - A szörnyek királya című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet. És most jönnek. Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk. Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához.

Eredeti cím: Godzilla: King of the Monsters
Kategória: Sci-Fi Akció
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-05-29 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/373571
http://www.imdb.com/title/tt3741700

Egyéb adat
Költségvetés: 170000000
Népszerűsége: 328.57
Produkciós irodák: Legendary Pictures
Warner Bros. Pictures
Huahua Media
Toho Company, Ltd.
Wanda Qingdao Studios

Ezek is érdekelhetnek
Godzilla, King of the Monsters!
Godzilla 1985
Godzilla
Godzilla Kong ellen
Godzilla
Godzilla
三大怪獣 地球最大の決戦
Godzilla
ゴジラvsメカゴジラ
ゴジラ対メガロÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Godzilla II. - A szörnyek királya című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával