Ghost in the Shell - Páncélba zárt szellem 2.0 film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Ghost in the Shell - Páncélba zárt szellem 2.0 című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Kuszanagi Motoko őrnagy és partnere, Bató mindketten a 9-es szekció alkalmazásában álló kiborgok, akik egy hírhedt hackerre, a Bábjátékosra vadásznak. A Bábjátékos a hálózaton keresztül képes az emberek elméjébe behatolni, és hamis emlékeket beléjük táplálni, hogy ezáltal mint élettelen bábukat a markában tartva, a saját céljaira használja fel őket. A cselekmény előrehaladtával fény derül arra, hogy a Bábjátékos nem emberi személy, hanem egy céltudatosan kifejlesztett, de később irányíthatatlanná vált, saját öntudatára ébredt, rendkívüli mesterséges intelligenciával rendelkező program; fedőszáma: 2501. A Bábjátékos egy még lélek nélküli cyborgtestet felhasználva megkörnyékezi a 9-es szekciót. Kuszanagi őrnagy pedig elhatározza, hogy kapcsolatot létesít a programmal, amely láthatólag valamiért őt szemelte ki magának....

Eredeti cím: 攻殻機動隊 2.0
Kategória: Akció Animációs Sci-Fi
Eredeti nyelv: ja

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2008-07-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/14092
http://www.imdb.com/title/tt1260502

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 12.516
Produkciós irodák: Production I.G

Ezek is érdekelhetnek
Páncélba zárt szellem
Appleseed - A jövő harcosai
Páncélba zárt szellem 2. - Ártatlanság
Appleseed: Ex Machina
Cyborg 2 - Üvegárnyék
Nauszika - A szél harcosai
Cyborg - A robotnő
Upgrade - Javított verzió
Dragon Ball Z Special 2 - Ellenszegülés a kétségbeesésnek!
Mark 13Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Ghost in the Shell - Páncélba zárt szellem 2.0 című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával