Galaxis útikalauz stopposoknak film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Galaxis útikalauz stopposoknak című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Arthur Dentnek rossz napja van. A házát egy gyorsforgalmi út építése miatt lerombolják, megtudja, hogy a legjobb barátja egy másik bolygóról jött és mindennek tetejébe a Földet egy hiperbekötőút építése miatt néhány percen belül megsemmisítik. Dent a legjobb barátja, Ford Perfect segítségével az utolsó pillanatban lelép egy űrhajóval és ezzel kezdetét veszi a fantasztikus űrodüsszea. Űrbéli kalandjai során Dent nagy hasznát veszi a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvnek, amely minden tudás és bölcsesség tárháza.

Eredeti cím: The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Kategória: Kaland Vígjáték Családi Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2005-04-28 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/7453
http://www.imdb.com/title/tt0371724

Egyéb adat
Költségvetés: 50000000
Népszerűsége: 12.62
Produkciós irodák: Spyglass Entertainment
Everyman Pictures
Hammer & Tongs
Touchstone Pictures


Ezek is érdekelhetnek
Világok harca
Csillagkapu: Kontinuum
Ragadozó
John Carter
Az 5. hullám
Az ötödik elem
Avatar
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Valerian és az ezer bolygó városa
A kincses bolygóÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Galaxis útikalauz stopposoknak című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával