A fegyverszünet film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A fegyverszünet című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A film 1945-ben játszódik, az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadítását követően. Az egyik túlélő, Primo Levi, elhatározza, hogy visszatér hazájába, Olaszországba. A háború utáni nehéz körülmények miatt utazása hónapokig tart. Lengyelországon, Ukrajnán és Fehéroroszországon átkelve figyelemmel kíséri Európa újjászületését, amint az élet visszatér a normális kerékvágásba. Az út során Levi személyisége is változik, megtapasztalja a túlélés lehetőségeit az új helyzetben (pl. orosz katonákkal kereskedik) és megpróbálja feldolgozni a tábor emlékeit.

Eredeti cím: La tregua
Kategória: Dráma Történelmi Háborús
Eredeti nyelv: it

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1997-02-10 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/30529
http://www.imdb.com/title/tt0117959

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 5.667
Produkciós irodák: DaZu Film
3 emme cinematografica
Stéphan Films
UGC Images


Ezek is érdekelhetnek
Pénzhamisítók
Harag
Schindler listája
A zongorista
The Birdcatcher
A Sas leszállt
Árnyékhadsereg
Sophie választása
Varsó 1944
A háború kísérteteiÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A fegyverszünet című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával