Farkasok szövetsége film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Farkasok szövetsége című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az 1700-as évek második felében valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny garázdálkodik a környéken. Főleg asszonyokat és gyerekeket ragad el, s már legalább száz áldozatot marcangolt szét. A király értesül a lakosság körében növekvő pánikról, ezért odaküldi legkiválóbb katonáit, hogy keressék meg a szörnyet és végezzenek vele. Grigoire de Fronsac, a ragyogó ifjú természettudós és irokéz indián vértestvére, Mani - akivel akkor találkozott, amikor Amerikában szolgált - rájönnek, hogy a király katonái képtelenek megtalálni a szörny nyomát Gévaudan sűrű erdőiben, ezért Grigoire-nek kell utána erednie.

Eredeti cím: Le Pacte des loups
Kategória: Kaland Horror Akció Történelmi
Eredeti nyelv: fr

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2001-01-31 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/6312
http://www.imdb.com/title/tt0237534

Egyéb adat
Költségvetés: 29000000
Népszerűsége: 8.489
Produkciós irodák: Davis Films
Eskwad
Natexis Banques Populaires Images
Studio Image Soficas
Canal+

Ezek is érdekelhetnek
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
Dwellers
A halál jele
Hideg nyomon
Éjféli leszámolás
Sherlock Holmes
Súlyos testi sértés
ゴブリンスレイヤー -GOBLIN'S CROWN-
Shaft
A gyávaság tollaiÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Farkasok szövetsége című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával