Fantaghiro, a harcos hercegnő 2. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Fantaghiro, a harcos hercegnő 2. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Fantaghiro hercegnő és Romualdo herceg esküvőjét megzavarja egy hírnök, aki rossz üzenettel érkezik: a gonosz Fekete Királynő, az ellenséges királyság uralkodója, elrabolta a hercegnő édesapját. Romualdo a király megmentésére indul. Útját megpróbáltatások, veszélyes kalandok és csapdák nehezítik. Találkozik az elfek királynőjével, akit meg kell győznie jó szándékáról, hogy folytathassa küldetését. Miután megszerzi az uralkodónő bizalmát, továbbáll, ám a Fekete Királynő kelepcébe csalja őt. Varázslat segítségével felveszi Fantaghíro alakját és hatalmába keríti a mit sem sejtő Romualdo herceget. Kétségbeesett menyasszonyának nem marad más választása, mint harcba szállni szíve választottjáért és a veszélyben lévő királyságért.

Eredeti cím: Fantaghirò 2
Kategória: Kaland Családi Fantasy Romantikus
Eredeti nyelv: it

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1992-12-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/173727
http://www.imdb.com/title/tt0103409

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 5.439
Produkciós irodák: Reteitalia
Silvio Berlusconi Communications
Ezek is érdekelhetnek
Shrek 2.
Csipkerózsika
Shrek
Fantaghiro, a harcos hercegnő
The Dark Kingdom
Fantaghiro, a harcos hercegnő 3.
Hamupipőke
Conan, a barbár
Fantaghiro, a harcos hercegnő 4.
A király nevébenÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Fantaghiro, a harcos hercegnő 2. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával