Eastern Promises - Gyilkos ígéretek film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Eastern Promises - Gyilkos ígéretek című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy éjjel brutálisan bántalmazott, állapotos kamaszlányt visznek be egy londoni kórházba. A lány belehal a szülésbe, és az ügyeletben lévő nővér, Anna elhatározza, hogy megkeresi a rokonait. A lánynál talál egy orosz nyelven írt naplót, benne egy étterem kártyájával. Amikor felkeresi az elegáns orosz éttermet, nem is sejti, hogy milyen veszélybe sodorta magát. Az étterem tulajdonosa a helyi orosz maffia vezetője, aki éppen azon ügyködik, hogy fia, Kirill egyik meggondolatlan tettét elsimítsa. Ebben nagy segítségére van Nyikolaj, Kirill sofőrje, aki mindig profin gondoskodik arról, hogy az útban lévő hullák eltűnjenek. Amikor Anna rájön, hogy a nála lévő napló nemcsak rá, hanem a családjára és a kisbabára is halálos fenyegetést jelent, már nem tud kiszállni, a maffia gépezete beindult.

Eredeti cím: Eastern Promises
Kategória: Thriller Bűnügyi Rejtély
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2007-09-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/2252
http://www.imdb.com/title/tt0765443

Egyéb adat
Költségvetés: 51500000
Népszerűsége: 13.221
Produkciós irodák: Focus Features
BBC Films
Astral Media
Corus Entertainment
Téléfilm Canada

Ezek is érdekelhetnek
Leszámolás Denverben
Torta
Az éjszaka urai
Nagymenők
Gyilkosság telefonhívásra
A védelmező
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
John Wick
007 - Szigorúan bizalmas
Fekete miseÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Eastern Promises - Gyilkos ígéretek című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával