Donnybrook film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Donnybrook című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Earl az ex-tengerészgyalogos eltökélt szándéka, hogy jobb életet teremtsen családja számára - függetlenül attól, hogy mibe kerül. Angus egy erőszakos drogkereskedő, aki mindenhol a halál és a pusztítás nyomát hagyja maga után. Delia egy kísértetjárta nő, aki bármit megtesz annak érdekében, hogy túllépjen bűncselekményekkel teli életén, amelyet már nem tud elviselni. A hármuk életében minden út Donnybrookhoz vezet: egy legendásan hírhedt és kegyetlen ketrecharchoz, ahol a győztes 100000 dollárral távozhat. Ha túléli...

Eredeti cím: Donnybrook
Kategória: Dráma Bűnügyi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-02-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/504599
http://www.imdb.com/title/tt7087210

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 25.561
Produkciós irodák: Backup Media
Rumble Films
Ezek is érdekelhetnek
A visszatérő
A védelmező 2.
Shaft
A sziget
Halálos ítélet
Visszavágó
Visszafordíthatatlan
22 lövés
T2 Trainspotting
CarrieÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Donnybrook című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával